Orbán-puzzle

3 800 Ft

Érdekel

Vannak-e titkai Orbán Viktornak? Bizonyára. Még akkor is, ha sokan gondolhatják joggal, hogy hazugságait és titkolt ambícióit ezerszer leleplezték már. Mégis rejtély övezi, hogy valójában mit akar ez az ember. Életre szóló hatalmat? A legnagyobb magyar vagyont? Európai, sőt világpolitikai szerepet? Róla elnevezett korszakot? Hosszú fejezetet a magyar és az európai történelemben?

Vérbeli politikushoz illően Orbán tud titkot tartani, ugyanakkor néhányszor mégis elárulja magát, méghozzá tudatosan. Csak össze kell szedegetni és rakosgatni a puzzle darabkáit, hogy lássuk: ki ő és mit akar velünk. Ebben a könyvben a puzzle összeáll.

Bolgar György

Bolgár György

1946-ban született, de még megvan, és ez is valami. Már több mint ötven éve rádiós; sokáig a Magyar Rádióban, aztán 2002-től a Klubrádióban, és 1992 óta csinálja a Beszéljük meg!, majd a Megbeszéljük című interaktív, betelefonálós műsorát.
1974 óta 22 könyve jelent meg: az első verseskötet volt a Magvetőnél, a legfrissebb: az Orbán-puzzle a Kocsis Kiadónál, de közben írt novellákat, regényeket és drámákat is.
Rádiós hangját valószínűleg sok százezren ismerik, sokféle írói hangját pedig remélhetőleg egyre többen.

Kiadó

Kocsis Kiadó

Terjedelem

200 oldal

Méret

140 x 195 mm

Kötés

füles, kartonált

ISBN

978-615-6372-10-9

Megjelenés éve

2022

Shopping Cart