Isten bohócai

3 990 Ft

Érdekel

„Ebben a könyvemben zene szól. És elejétől a végéig táncolnak benne. Hőse egy varázshatalommal rendelkező nagy művész, egy Mester, aki nemcsak bölcs gondolatokkal, de tánccal avatja be tanítványait életük titkaiba. Tánccal, szavakkal – és csodákkal. Megtanítalak benneteket, hogyan kell még egy süllyedő hajón is vidáman élni.
Ha megszólít ez a művem, nem azt fogod érezni, hogy olvasod, hanem azt, hogy fölkértelek táncolni. És ha sikerül a táncbeavatás, úgy teszed le majd a könyvet, hogy magadban felszabadultan táncolsz tovább. Célom, hogy ez a tánc szabaddá tegyen.
Emelkedj föl a nyomasztó gondok és félelmek világából – és repülj velem! Annak írtam ezt a könyvet, akinek vágya a lélekkel játszva örvendezni. És mer gyerekké változni – hogy „övé legyen a mennyek országa”.
Gyere, és táncoljuk együtt! Fölkértelek, gyere!”

Müller Péter

Müller Péter

A hazai populáris-ezoterikus irodalom egyik legismertebb alakja.
Az írót, állítása szerint egy halálközeli élménye fordította a spirituális tanok felé. Írói tevékenysége és a tanítás iránti vágya eredményeképpen elindította a Mesterkurzus elnevezésű előadás-sorozatot, amelyen az önmagát kereső embernek igyekszik segíteni az önmegvalósításban a mindennapi élete során. Könyvei minden kétséget kizáróan az utóbbi évek legsikeresebb ezoterikus kötetei közé tartoznak, ezt jelzi a több százezer eladott példány.

Kiadó

Kocsis Kiadó

Terjedelem

272 oldal

Méret

222 x 145 mm

Kötés

kartonált

ISBN

978-615-637-2062

Megjelenés éve

2021

Shopping Cart