,

BBC History éves előfizetés

13 990 Ft 1 év

Fedezd fel a történelem titkait a BBC History magazinnal!

Miért érdemes előfizetned?

1. Hiteles és mélyreható tartalom: fedezd fel a múlt eseményeit szakértők tollából, hiteles források és alapos kutatások alapján.

2. Gazdag vizuális élmény: a magas minőségű nyomtatott magazin lapjai között barangolva szinte megelevenedik a történelem előtted.

3. Exkluzív interjúk: olvasd el a legnagyobb történészekkel készült interjúkat, amelyekkel új megvilágításba helyezheted a történelmet.

4. Kényelmes és előnyös előfizetés: rendeld meg most, és élvezd a kényelmes házhoz szállítást, hogy ne maradj el egyetlen számtól sem! 

Csatlakozz olvasóinkhoz és ne hagyd ki a lehetőséget, hogy első kézből értesülj a történelem legizgalmasabb és legfontosabb eseményeiről. Fizess elő most a BBC History magazinra, és válj a múlt tudorává!

Új előfizetőink figyelmébe: csak a minden hónap 12. napjáig beérkezett és rendezett előfizetések alapján tudja a posta az adott hónap végén kézbesíteni a következő havi lapszámot. Az előfizetések kapcsán érdeklődni lehet az alábbi telefonszámon: +36 30 124 8815

Kiadónknál személyesen megvásárolhatók az aktuális szám előtt megjelent BBC History kiadványok 2022. szeptemberig visszamenőleg.

Kosaram