,

Amiről az orvos nem beszél féléves előfizetés

6 490 Ft 6 hónapra

A magazin „anyalapja” a What Doctors Don’Tell You című, 21 éve töretlen népszerűségnek örvendő brit magazin, amely jelenleg 17 országban jelenik meg nagy sikerrel. Alapítók: Lynne McTaggart újságíró, számos, egészséggel/betegséggel kapcsolatos bestseller kötet szerzője, és férje, Bryan Hubbard, a The Financial Times egykori újságírója.

A magyar kiadás főszerkesztője Szendi Gábor pszichológus, programozó matematikus, író, publicista, számos pszichológiai témájú és egészséggel kapcsolatos kötet és publikáció szerzője.

A lap célja hiánypótló: az egészséggel és betegségekkel kapcsolatos legújabb, független kutatásokon alapuló felfedezések, hírek, újdonságok, érdekességek közzététele – sok gyakorlati tanáccsal, a hiteles tájékoztatás küldetésével.

Fizessen elő Ön is Magyarország kedvenc egészségmagazinjára! Így biztosan nem marad le egyetlen lapszámról sem, házhoz visszük a magazint, és még spórolhat is.

A magazin kéthavonta jelenik meg! A megjelenés hónapjában 5-éig beérkezett előfizetésekre már a hónap végén elküldjük a következő lapszámot. Az 5-e után beérkezett előfizetéseket a következő hónap végén megjelenő lapszámmal indítjuk. A régebbi lapszámok személyesen megvásárolhatók a Kocsis Kiadónál (1056 Bp., Nyáry Pál u. 4. 2/2., kapucsengő: 11) illetve megrendelhetők a book24.hu oldalon.

Kosaram