,

Amiről az orvos nem beszél éves előfizetés

12 900 Ft 1 év

Tisztelt Előfizetőink, kedves Olvasóink! 2024 áprilisától áttértünk a havi megjelenésre! Az éves kedvezményes előfizetési díj (12 lapszám) 12 900 Ft. 2 lapszámot ingyen adunk!

A magyar kiadás főszerkesztője Szendi Gábor pszichológus, programozó matematikus, író, publicista, számos pszichológiai témájú és egészséggel kapcsolatos kötet és publikáció szerzője.

A lap célja hiánypótló: az egészséggel és betegségekkel kapcsolatos legújabb, független kutatásokon alapuló felfedezések, hírek, újdonságok, érdekességek közzététele – sok gyakorlati tanáccsal, a hiteles tájékoztatás küldetésével.

Fizessen elő Ön is Magyarország kedvenc egészségmagazinjára! Így biztosan nem marad le egyetlen lapszámról sem, házhoz visszük a magazint, és még spórolhat is.

A megjelenés hónapjában 5-éig beérkezett előfizetésekre már a hónap végén elküldjük a következő lapszámot. Az 5-e után beérkezett előfizetéseket a következő hónap végén megjelenő lapszámmal indítjuk. A régebbi lapszámok személyesen megvásárolhatók a Kocsis Kiadónál (1056 Bp., Nyáry Pál u. 4. 2/2., kapucsengő: 11) illetve megrendelhetők a book24.hu oldalon.

Kosaram