#100 Bejegyzés

3 990 Ft

Érdekel

„A 2019 decemberében a földi világra rászabadult vírusjárvány másfél évet kivett az életünkből, nekünk, szerencséseknek. Sokak számára nem adatott meg a túlélés, a járvány véget vetett életüknek. Kocsis András Sándor Németh Lászlót követve laboratóriumot csinált a lockdown által rákényszerített gályapadból, s míg a vírus pusztított, ő alkotott. A könyv, melybe összegyűjtötte a vírusjárvány alatt született Facebook-posztjait, lenyűgöző világra nyit ablakokat, rajtuk keresztül az irodalom, a zene, a képzőművészet, a politika óriásai néznek ránk, akik ugyanazokon az utakon járnak, mint a szerző, de Kocsis képei nélkül nem lennének ily közel, nem éreznénk úgy, mintha egyenesen hozzánk szólnának.” (Csepeli György)

Kocsis András Sándor

Kocsis András Sándor

Kocsis András Sándor (1954) a Kocsis Kiadó zRt vezetője, előbb a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán végzett (1979) mint üzemgazdász, majd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szociológusként (1984).
Elhivatott a könyvkiadás iránt, 2002 és 2018 között elnökhelyettesi és elnöki pozícióban is dolgozott a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésében.
A kiadóvezetés mellett képzőművészként is tevékenykedik: fotózik, képei visszaköszönnek a megjelent kiadványokban.
Fest, kisplasztikákat készít. Számos önálló kiállítása nyílt, köztéri szobrainak száma is gyarapszik.

Kiadó

Kocsis Kiadó

Terjedelem

96 oldal

Méret

195 x 210 mm

Kötés

füles, kartonált

ISBN

978-615-6372-00-0

Megjelenés éve

2021

Shopping Cart